با سلام

سه هفته تا زایمانم باقی مونده که دو تا فیلم دیدم که صحنه دلخراش داشت الان دچار ترس شدم. میترسم همون اتفاقا برای همسرم یا فرزندم بیفته یا حتی نکنه من آسیبی به آنها برسانم. ترس آسیب زدن به دیگران را پیدا کردم با اینکه میدونم اصلا این اتفاق نمیفته.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دچار خطای شناختی فیوژن یا آمیختگی فکر و عمل شدی و فکر می کنی اگه به چیزی فکر کنی حتما اتفاق میافته در صورتی که این فکر واقعیت بیرونی ندارد و فقط در ذهن شماست. بیایید الان ما دو تا با هم فکر کنیم که همین الان جلوی درب منزل شما یک پیکان قرمز با یک بی ام و ارغوانی با هم تصادف می کنند آیا اتفاق میافته؟
بنابراین این افکار فقط در ذهن شماست و یک خطای شناختی است و واقعیت بیرونی ندارد هر وقت این افکار منفی به سراغتون اومد اونهارو با افکار مثبت یا منطقی جایگزین کنید.