پسرم نیاز به کار درمانی داره؟

باسلام پسر من حدود یکسال است در مهدکودک مخصوص کودکان اتیسم مشغول است و الان حدود ۷سال و نیمش است و نتونست امسال بره مدرسه از لحاظ هوش و همه چیز خوبه اما دقت نداره تواین یک سال صحبت کردنش خیلی بهتر شده چون دوم شخص حرف میزد و دستشویی بدش رو توشلوارش میکرد ولی الان خوب شده و خودش میره اما هنوز دقتش کمه و اندازه سنش نیست میخواستم که دیگه نبرمش به نظر شما چه کنم هنوز نیازه که ببرمش مرکز یا اینکه گاهی خصوصی به مربی بگم بیاد خونه یادش بده مثلا هفته ای دوسه بار..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

سلام وقت شما بخیر
اینکه کودک در جمع دیگر کودکان باشه باعث بهبود مهارت های ارتباطی و اجتماعییش میشه اما برای افزایش توجه و تمرکز حتما از کلاس های خصوصی و با یک روال منظم کمک بگیرید.