زمان تشکیل شدن قلب جنین

با سلام  من دوقلو باردار هستم در هفته ۵ سونو واژینال دادم قلب جنین ها تشکیل شده و نرمال بود و بعد از۱۰ روز یعنی توی شش هفت و ۴ روز  دوباره سونو دادم دکتر گفت که قلب جنین دیده نمیشه یعنی ممکنه قلب جنین بعد از اینکه تشکیل بشه از بین بره لطفا جواب بدید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در هفته ۵ بارداری ضربان  قلب جنین مشاهده نمی شود  برای رویت ضربان قلب جنین بهتر است بین هفته ۷ تا ۸ بارداری سونوگرافی  توسط پزشک متخصص سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.