سلام وقت بخیر من ام اس دارم و با ویلچر این ور اون ور می رم آیا میتونم باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود ترجمه مقاله زیر راهنمایی تان میکندمیکند
ابتلاابتلا به مولتیپل اسکلروزیس مانع بارداری شما ویا صدمه به جنینتان نمیشود.
قبل از باردآری با پزشک خود صحبت کنید تا بداند شما تمایل به باردآری دارید.اگرmsتان تحت کنترل باشد به شما اجازه باردآری خواهد داد.
برخی داروها مانند
Glatiramer acetate
Teriflunomide
Interferon
درطول بارداری ایمن نیستند،شما نیاز دارید.یک ماه قبل اقدام به باردآری آنها را قطع کنید.
همانند هر زن دیگری شاید برآی باردار شدن چندماه زمان نیاز داشته باشید برآی سرعت بخشیدن به کار از کیتهای ال اچ استفاده کنید،یا حتی ممکن است پزشک برآی زودتر باردار شدنتان  راههای( کمک باروری)را به شما پیشنهاد دهد.
ام اس ممکن است شما را فرسوده کند،باردآری هم همینطور،نترسید از خانواده و دوستانتان بخواهید غذا درست کنند و به شما درکارهای خانه کمک کنند تا شما بتوانید انرژیتان را ذخیره کنید.
در بارداری خصوصا بعد از سه ماهه اول خیلی از علایم ms(همانند سایر بیماریهای اتوایمیون)فروکش میکند،پس آزین فرصت لذت ببرید!
تغذیه سالم،ورزش و استراحت کافی داشته باشید.
درمادرانی که ام اس دآرند عفونتهای اداری شایع است.میزان زیادی آب بنوشید و اگر سوزش ادرار داشتید یا ادرارتان کدر بود یا بو میداد به پزشکتان اطلاع دهید.
شما ممکن است دچار یبوست شدید بشوید.پس از موادی که ملین هستند استفاده کنید.
از چوب دستی ویا کمک کننده ها برآی راه رفتن(عصا های واکر)استفاده کنید تا نیوفتید.

شما شاید متوجه شروع لیبر خود نشویداگر حس درلگن خود را ازدست دآده باشید.

اگر شما قبل باردآری عودهای مکرر داشته اید شاید بعد باردآری نیز آن راتجربه کنید.لازم است ازپزشکتان بابت کنترل علایم کمک بخواهید.
درمورد شیردهی خوب فکر کنید اگر دارویتان راشروع کنید دیگر نمیتوانید شیردهی داشته باشید چون برآی کودکتان ضرر دارد.
اگر نتوانستید شیردهی داشته باشید خود را سرزنش نکنید،کودکتان به مادری سالم نیاز دارد.
ام اس باعث افسردگی حین و پس از زایمان خواهد شد اگر شما علایمی از افسردگی(ناامیدی-ناراحتی) درخودتان یافتید به پزشکتان اطلاع دهید.
نگرانی رایجی که والدین دآرند این است: آیا فرزندمان مبتلا به ms خواهد شد؟!وراثت در ابتلا به ms موثر است اما96% افرادی که والدین مبتلا به ms دارند،به این بیماری مبتلا نمیشوند.ترجمه ادمین مامایی مدرن_ ایزدی
Reference:Web MD