نازک بودن صدای مرد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1144 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام نامزد من صداش نازک هست و ایشون اعتماد به نفس بالایی دارن و دکتر نمیرن برای این مسئله . من چه جوری میتونم به ایشون کمک کنم تا صداشون ضخیم بشه در ضمن توی اجتماع خیلی فعال هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد شغل استاددانشگاه وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام دوست عزیز،
اصطلاح تخصصی این مشکل "فالستو وویس" هست و درمانش تنها به دست گفتاردرمانگر متبحر در حیطه صدا انجام میشه.
پیشنهاد گفتاردرمانی رو به نامزدتون بدین،  درمان سریع و راحتی هم هست. موفق باشید🙏🏼

تجربه شما

ممنون چند جلسه بره صداش ضخیم میشه؟

@**شاهدخت**

ارائه تکنیک‌ها و دستورزی حنجره توی دو سه جلسه انجام میشه؛ مهم اینه که تمرین زیاد انجام بشه و صدای بم ایجاد شده رو حفظ کنن.