عدم مهارت مدیریت خشم

سلام خسته نباشید منم خلاصه مشکلمو میگم

من ۲۱ سالمه و با شوهرم هیچ مشکلی ندارم و واقعا ازش راضیم

اخلاقم تنده و سریع عصبی میشم سر هیچ و پوچ بعضی وقتا داد میزنم گریه میکنم و با حرف زدن (صدامو میبرم بالا و نمیفهمم چی میگم)چند دقیقه بعدش که آروم میشم تازه میفهمم مقصر بودم و پشیمون ‌میشم ولی شوهرم هیچی نمیگه و فقط نگام میکنه بعضی وقتا دلم براش میسوزه میترسم ازم خسته بشه چکار کنم آروم بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ممنونم
شما هر وقت حالت بد میشه با داد زدن موقتا اضطرابت یا خشمت میاد پایین و چون موقتی حالت خوب میشه تشویق میشی در تمام موقعیتهایی که دچار هیجانات منفی هستی از این  رفتارهای ناکارآمد مثل داد زدن استفاده میکنی در صورتی که همین رفتار دادزدن تداوم بخش مشکل شما هست و باید حذف بشه شما با گفتگو و مذاکره و بیان هیجانات میتوانید هیجانات خود را تعدیل کنید و دچار خشم انفجاری نشوید.