توهم بیماری یا تشخیص ندادن بیماری؟

من دختر 32 ساله و مجرد هستم

نزدیک به 7 سال هستش که به گفته پزشکان با توهم بیماری روزگارم سیاه شده تو این مدت انواع تخصص ها مغز و اعصاب، قلب، طب سنتی، ام آر آی مغز و انواع چکاب ها رو انجام دادم. نتایج اعلام می کنن سالمم اما من مدام می گم بیماری دارم که کسی تشخیص نمیده.

چون علائم با منه. گاهی کم گاهی زیاد

علائم بنده که گاهی زیاد و گاهی کم میشه به شرح زیر هستش

احساس تکان خوردن هنگام ایستادن انگار روی تخته ای شناورم (با چشم بسته می ایستم اما کلا انگار تعادل ندارم و جلو عقب میشم) تپش قلب خصوصا زمانی که می ایستم گنگ بودن سر احساس گزگز روی نقاط مختلف بدنم خصوصا سمت چپ احساس ضعف زانوها و کمردرد البته بیشتر سمت چپ احساس کشش صورت سمت چپ احساس خواب آلودگی فکرای به شدت منفی مدام فکر به اینکه ام اس دارم یا بیماری قلبی از فشار خون بالا به شدت میترسم

فکر به اینکه بیماری سختی مثل ام اس دارم زندگی رو به کامم زهر کرده مدام احساس بیماری دارم

ازتون می خوام اگه راهکاری برام دارید کمکم کنید واقعا امید به ادامه زندگی ندارم..

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

سلام خود بیمار انگاری یا هایپوکندریازیس
از زیر شاخه های افسردگی است
دارو درمانی حداقل ۶ ماه