تاخیر ده روزه در پریود

سلام من روز 38 دوره ام هستم،دوره ام معمولا 28 روزه اس، روز 32 آز بتا دادم،زیر یک بود! بی بی هم تا روز 37 منفی بدون هاله بوده.

چند وقته درد زیرشکم سمت راست دارم،وقتی بیشتر فعالیت میکنم ذوق ذوق میزنه و شدید میشه. چند هفته اس خوابالودگی زیاد،خستگی،کم اشتهایی و تهوع دارم، سینه هام هیچ دردی نداره حتی وقتی به زمان پریودم نزدیک شدم،در صورتی که هر ماه یک هفته قبل از پریود شدیدا درد میگرفت و سنگین و سفت میشد. در طول دو ماه گذشته تعداد دفعات رابطه بیشتری داشتیم،بدون پیشگیری،طبق دوره ام، روز چهاردهم که روز تخمک گذاری بوده رابطه داشتیم،علت این تاخیر طولانی در پریود ممکنه تغییرات هورمنی باشه یا بارداری خارج رحم یا حتی لقاح دیر هنگام؟

ممنون میشم راهنم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ازمايش خون بارداري دهيد اكر منفي بود دارو با تجويز پزشك مصرف كرده سپس در پريود ازمايش هورموني دهيد