سرد شدن روابط زناشویی

سلام . من ۷ ساله ازدواج کردم و یه بچه ۳ ساله دارم. چند وقتی هست که احساس میکنم در روابط جنسی سرد شدم، اوایل خوب بودم ولی الان هر موقع همسرم ابراز میکنه با اکراه قبول میکنم.

در روابط کمی کمرو هستم و نمیتونم به همسرم بگم از چه چیزی لذت میبرم و گاهی به دروغ میگم که به لذت آخر رسیدم.

همسرم گرم هست و میترسم که به زندگیم لطمه بخوره.لطفا راهنماییم کنید.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

 اگر تازه فرزندتان را از شیر گرفتید این حالت طبیعی است

اگر بیش از شش ماه هست که این مشکل را دارید باید حضوری به همراه همسرتان مراجعه کنید

موفق باشید