سلام. پسر من کلاس اول ابتدایی است تمام تدریسی  که در مدرسه انجام میشه کاملا بلد هست .مشکل اینجاست که معلم میگه موقع املا نوشتن یا حل مسایل ریاضی بلد هست که چه طور بنویسه  و مسایل رو حل کنه ولی تمرکز نداره و اشتباه مینویسه
در منزل اصلا این مشکل نیست فقط مدرسه اینطوریه
نمیدونم متوجه مطلب من شدید یا نه

من برای حل تمرکز حواسش  در کلاس چه کاری میتونم انجام  بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود. روزگاری خوش براتون آرزومندم
با توجه به گزارش شما اگر در منزل تمرکز کافی رو فرزند شما داره و در مدرسه اینطور هست باید دقیقا مشخص بشه که در مدرسه چه چیزی در جریان هست که فرزند شما تمرکز کافی نداره البته اگر واقعا مسئله تمرکز باشه.
از جمله چیزهایی که میتونه موثر باشه یکی احتمال مشکل اضطراب هست. یکی عدم علاقه فرزند به کلاس یا درس و یکی از احتمالات میتونه بازیگوشی باشه. البته ممکن مسائل دیگه ای هم وجود داشته باشه اما باید دقیقا مشخص بشه که دلیل اشتباهات فرزند شما چیه
موقق و پاینده باشید