وابستگی عاطفی و خیال بافی

سلام وقت بخیر خانم نسترن بلک شاهی

خیلی زود به آدما وابسته میشم مثلا میرم عروسی از بین پسرایی که تو عروسی هستن میبینی از یکی خوشم‌ میاد و تا یه مدت بهش فکر میکنم و باهاش رویا میسازم

یا میرم خیایون فرضا از یه مغازه چند بار خرید کنم اگه متوجه شم صاحب مغازه مجرده و قیافش خوب باشه بعد تا یه مدت بهش فکر میکنم و رویا بافی واسه خودم میکنم

تا اینکه در یه محیط دیگه کسی رو ببینم اون نفر قبلی رو فراموش می کنم و به نفر جدید فکر میکنم

البته بگم فقط در حد فکر و خیال پردازی

نمیدونم دلیل این افکار چیه

ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر بابت تاخیر در پاسخ گویی ازتون عذرخواهی میکنم
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
نگفتید که چند سالتونه؟ اما حدس میزنم که سن پایینی داشته باشید
اول از همه باید بدانید این مسئله ، مسئله فراگیری است بین دختر خانم ها و تا وقتی که اختلالی در زندگی، کار و درس شما ایجاد نکرده است مشکلی ندارد
دختر خانم ها دوست دارند که به آنها توجه بشه و گاهی توجه مرد را خیلی زود متوجه میشن و از اونجایی که خانم ها انتخاب میشن یعنی انتخاب نمی کنند این مسئله یک مسئله کاملا طبیعی است و مشکلی ندارد
با مرور زمان و تجربه یاد خواهید گرفت فقط از جانب کسی که توجه می گیرید به آن توجه کنید.
اما اگر این مسئله روی زندگی شخصی شما تاثیری گذاشته است به صورت حضوری با مشاوری در ارتباط باشید
برایتان آرزوی موفقیت می کنم