عادت بد کودک موقع دستشویی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 68 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام. پسر ۴/۵ساله ام رو حدود دو سال میشه از پوشک گرفتم. زود یاد گرفت و خودش می‌رفت جیش کنه منتهی عادت کرده فقط سر پا چه جوری یادش بدم بشینه جیش کنه؟ دورو بر دستشویی جیش میشه و بخاطر بو و هم طهارت هی مجبورم شلنگ بگیرم اذیت کننده شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ وقت شما به خیر. والد عزیز عادت‌های دستشویی رفتن کودکان در سال‌های نخستین شکل می‌گیرد. در حال حاضر بهتر است در رابطه با این موضوع با او صحبت کنید و از احساس خود را از رفتار او بیان کنید. در صورت عدم رعایت بهتر است از جدول ستاره استفاده نمایید. با هم قرار بذارید که هر دفعه که رفت دستشویی و نشست می‌تونه به ستاره بگیره بعد از گرفتن ۴ یا ۵ تا ستاره می‌تونه به یک پیامد خوشایند از رفتارش برسه. وای این موضوع خیلی آهنیت دارد که چه بری را به عنوان پیامد رفتار قرار دهید که هم برای فرزندتان خوشایند باشد هم برایش انگیزه ایجاد کند و هم حتما مادی نباشد. به این موضوع فکر کنید برای مثال بعد از گرفتن ۵ تا ستاره یک کتاب جدید براش می‌خونید. گرفتن چه تعداد ستاره و چه پیامد رفتاری را شما بر اساس حس مادرانه خود تعیین کنید. روی حرف و قرارداد خود بایستید. در صورت رفتن دستشویی و ننشستن ستاره را نمی‌گیرد. ولی اگر انجام داد بلافاصله ستاره و بعد گرفتن اون تعداد مشخص شده بلافاصله پاداش ارائه شود تا کودک متوجه جدی بودن شما شود. به شما پیشنهاد می‌کنم تو گوگل بیشتر راجع به چارت رفتاری‌ای جدول ستاره‌ها مطالعه کنید. موفق باشید.

تجربه شما

ممنون دوست عزیز جواب داد.