اوتیسم چه علائمی داره؟

سلام و عرض ادب

دخترم دوسال و 10 ماهشه و هنوز حدودا 80 تا کلمه و جملات دو کلمه ای میگه مثل بریم دردر یا آب میخوام

حدودا 4جلسه ای هست که میبرمش گفتاردرمانی، این جلسه  گفتاردرمانش گفت که ارتباط چشمي نداره و حتما ببرمش دکتر متخصص

میخوام شرایط دخترم رو بگم و بخوام راهنماییم کنید چون درحال حاضر دسترسی به پزشک ندارم متاسفانه

دخترم ارتباط چشمی کمی داره مثلا در حد دوثانیه یا سه ثانیه، اما بعضی وقتا کامل نگاه میکنه، مثلا از در که وارد میشه میگه سلااااام و بهم نگاه میکنه و میخنده و منتظره جوابه و تا نگم سلام همینطور با خنده تکرار میکنه سلام سلام سلام

یا مواقعی که پدرش الکی سرفه میکنه میره بغل باباش زل میزنه تو صورتش و چشماش و میخنده

عاشق بچه های کوچیکتر از خودشه و باهاشون ارتباط برقرار میکنه، دستشون رو میگیره و حتی وسایلش رو بهشون میده

با دیگران بخصوص دخترخاله که حدودا 20سالس و عمه خودش خیلی ارتباط داره، بغلشون میکنه و ازشون جدا نمیشه

بعضی وقتا برای اینکه بهش محبت کنم میاد دستم یا صورتم رو میبوسه و بهم لبخند میزنه

با برادرش که بزرگتر از خودشه بازی میکنه، بیشتر دنبال هم میکنن و میخندن

به تلویزیون علاقه خاصی نداره اما عاشق برنامه های مخصوص خودشه مثل چندتا کارتون بچگانه و باهاشون کارها رو تقلید میکنه، مثلا پرنسس برقصه دخترمم چون بلد نیست برقصه عروسکش رو برمی‌داره و دور خودش میچرخه

اما مواردی که منو نگران کرده ارتباط چشمی گذراش هست، ولی نسبت به اسمش سرشو بالا میاره و واکنش داره

وقتی هم میخواد تمرکز کنه صدای دائمی اووووووووو از خودش درمیاره که وقتی میگم نکن دیگه نمیگه

خیلی وقتا هم اعصابش خورده و جیغ میزنه و بیخودی بهانه میاره، اگه اسم وسیله ای میخواد رو یاد داشته باشه میگه ولی در غیر اینصورت دستمو میگیره و میبره سمت وسیله مورد نظرش

در دفاع از حق خودشم اصلا نمیتونه دفاع کنه و فقط دست منو میگیره میکشه که وسیله دلخواهش از طرف مقابل بگیرم

. عذرمیخوام خیلی نوشتم ولی تمام موارد رو گفتم، منتظر پاسختون هستم، لطفا زود جوابمو بدین، دیشب تا صبح نخوابیدم از استرس

پاینده باشید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

سلام
نداشتن ارتباط چشمی به تنهایی نمی تونه علامت اتیسم باشه و باید حداقل ۴ یا ۵ علامت دیگه هم وجود داشته باشه تا تشخیص اتیسم قطعی بشه.  در حال حاضر نگران نباشید ولی در اولین فرصت به صورت حضوری یک ارزیابی از کودک انجام دهید.