گیر کردن بین خانوادم و شوهرم

سلام من خانمی ۲۳ ساله هستم لیسانس همسرم ۲۹سالشونه فوق لیسانس هستن یک سالو نیمه ازدواج کردیم زندگیمون خوبه مشکلی که دارم اینه من مقداری طلا داشتم شوهرم برای خرید مغازه فروخت پدرم گفت باید به اندازه قیمت طلاها چند دنگ به اسم دخترم بزنی که شوهرم قبول نکرد انواع بهانه آورد ولی پدرم میگه که بهت اعتماد نداره هنوز من همیشه باهاش رک بودم یک ریال و ازش پنهان نکردم فقط شوهرم زیادی محتاطه به هیچکی اعتماد کامل نداره یه مدت ناراحتی بین پدرم و شوهرم پیش اومد که شوهرم با خرید طلاها دوباره بحثو تموم کرد ولی اینبار میخواد باهاش آپارتمان بخره و میدونم بازم این بحثا پیش میاد من گیر کردم نمیدونم چیکار کنم این وسط من زندگیمو دوست دارم نمیخوام هیچ ناراحتی پیش بیاد پدرم میگه وقتی این آقا به دخترم اعتماد نداره منم واسه آینده دخترم به ایشون اعتماد ندارم پس نباید طلاهارو بفروشه منم این چیزا زیاد واسم مهم نیست چون شوهرمو میشناسم حلال و حروم سرش میشه هر چقدر هم میگم بهشون میگن تو سنت کمه مردا رو نمیشناسی.خواهشا راهنماییم کنید چیکار کنم این مشکل حل شه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، موضوع پول و مناسبات مالی یکی از موضوعات مهم در رابطه ای به نام ازدواج است.
به نظر می‌رسد که شما به دلیل جلوگیری از هرگونه بحث یا دلخوری ترجیح میدهید در مورد این موضوعات با همسرتان صحبت نکنید که البته این راهی سازنده نیست. یک رابطه سالم و موفق بر اساس شفافیت وصمیت و شجاعت بنا می شود اگر دو نفر در یک رابطه به اندازه کافی با هم راحت و شفاف نباشند یا به هر دلیلی از بحث و مذاکره در مورد موضوعات مهم مثل پول بچه محل سکونت و غیره طفره بروند و اجتناب کنند دیر یا زود مسائل خودشان را نشان خواهند داد و در آن صورت ممکن است فکر کنید زندگی یا همسرتان شما را سوپرایز کرده است در حالیکه این خود شما بودید که چشمتان را به روی واقعیت بسته بودید.
من پیشنهاد می کنم با همسرتان صحبت کنید و بدانید اینکه به هم اعتماد دارید به این معنا نیست که بخواهید در مسائل مالی با هم شفاف نباشید یا از حقوق خود بگذرید بگذارید.
اینکه شما برای زندگی مشترکتان، پس انداز شخصی یا هدیه های خود یا هر چیز دیگری را هزینه می کنید به معنی این است که به همسرتان اعتماد دارید و می خواهید برای رفاه در این رابطه سرمایه گذاری کنید و اگر همسر شما حاضر نیستند که به اندازه پولی که شما آورده اید از حقوق و اختیارات آن ملک را به شما بدهند این جای پرسش است که علت ایشان چیست؟آیا این همسر شماست که به شما اعتماد ندارد؟ در نهایت هر نوع قراردادی که بین شما تنظیم شود فقط به شما دو نفر مربوط است، دلسوزی پدر شما قابل درک است اما بهتر است خود شما برای این موضوع گفتگو کنید نه پدرتان. حال با همه این وجود اگر شما بخواهید بدون هیچ سندی پول خود را در اختیار همسرتان بگذارید هیچ اشکالی ندارد اما باید بدانید با این انتخاب چه چیزهایی را همراه آن انتخاب کرده‌اید و اینکه چقدر حاضرید ریسک کنید به شما مربوط میشود.