سلام. من چهار ساله با شوهرم ازدواج کردم در مورد خیانت و این چیزا بهش اطمینان کامل دارم ولی در مورد مسائل مالی به من دروغ میگه مثال وقتی به کسی پول قرض میده نمیگه وقتی هم می پرسم میگه به تو ربطی نداره منم ناراحت میشم میخواستم راهنمایی کنید چه رفتاری باهاش انجام بدم که پنهان کاری حداقل کمتر بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
یه خودنگری و خودمشاهده گری داشته باشید ببینید اگه همسرتون پنهان کاری نداشته باشه و دلش بخواد به فردی پولی قرض بده و با شما مشورت کنه شما چه برخوردی با ایشون خواهی داشت؟
اگر شروع به سرزنش کردن می کنید و یا حتی عصبانی می شوید شما پنهانکاری همسرتون رو تقویت می کنید
اگروقتی با شما مشورت می کنند آرامش خودتون رو حفظ کنید قبل تمام شدن صحبت ایشون کلامش رو از روی عصبانیت قطع نکنید بلکه توضیح بخواید که چرا می خواد این کارو انجام بده و آیا برای پس گرفتن قرضش تدابیری رو اتخاذ کرده و غیره همسرتون شمارو در مقابل خودش نمی بینه بلکه شمارو در کنار خودش میبینه و حتی اگر گاهی در. قرض دادن به فرد اشتباهی که بی تعهدی کرده با شما گفتگو کرد سکوت کنید و شروع به سرزنش والد گونه نکنید که دیدی گفتم این کارو نکن بلکه سکوت کنید همسرتون دوست خواهد داشت با شما بیشتر مشورت کند
همسران پس ازازدواج باید مثل یک تیم رفتار کننددر. کنار هم با پاسکاری خوب به اهداف ازدواجشون برسند نه این که در مقابل هم قرار بگیرند