حسادت همسر به پیشرفت من

سلام من و همسرم هر دو فرهنگی هستیم و هر دو کارشناسی ارشد داریم حقوقمان هم یکی هست.مشکل من با ایشون اینه که وقتی میخوام فعالیتی غیر از آموزش پرورش داشته باشم باهام سرسنگین میشه و همه اون فعالیت ها رو به نوعی زیر سوال میبره و کار من رو خیلی کم اهمیت و به درد نخور جلوه میده و همش نیش و کنایه میزنه و تمسخر و تحقیر میکنه. این در حالیه که بقیه از کارم راضی و خوشحالن.این مساله من رو خیلی ناراحت میکنه.اصلا دوست نداره تو هیچ زمینه دیگه ای فعالیت کنم ولی من دوست دارم

خواهش میکنم بگید چرا این رفتار رو نشون میده و من باید چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز.
خیلی خوب هست اگر بتونید احساس تون از این رفتار همسرتون رو بهش منتقل کنید؛ مثلا بگید: «من احساس میکنم این فعالیت متفرقه من داره تو رو اذیت می‌کنه. ولی نمیدونم چرا اذیتت می‌کنه.» و نشون بدید مشتاقید علت این رفتار همسرتون رو بفهمید.
یا میتونید بهش نشون بدید که برداشت شما از رفتار همسرتون چی هست؟ چه احساسی به شما دست میده وقتی همسرتون اجازه نمیده کار متفرقه کنید؟ فقط در مورد احساسات تون صحبت کنید و قضاوت و پیش داوری نکنید؛ مثلا نگید تو داری حسودی میکنی به من. این قضاوت ممکنه اشتباه باشه و راه گفتگو رو باز نمیکنه.
آیا همسر شما حس می‌کنه نسبت به او بی توجه میشید؟ آیا حس می‌کنه نسبت به نیازها و توانایی های او، بی تفاوتید؟ از او در مورد احساسات ش بپرسید.
برای کسب مهارت گفتگو می تونید از کتاب های زیر هم استفاده کنید:
معجزه گفتگو. انتشارات صابرین.
پیام‌ها، انتشارات ارجمند.
موفق باشید.