من مادرم چندین سال پیش، پیش یه دکتری اکثر دندان هاشو عصب کشی کرده و اینم بگم که خاله هامو بعضی از اعضای فامیل رفته بودن پیش این دکتر و مشکلی نداشتم. بعد از تقریبا ده سال و شاید هم اندی مادرم متوجه شد دندون های عصب کشی شدش همشون کیست اوردن و مجبور شده که ایمپلنت کنه. من هم یه چند روزی می شد دندونم شکسته بود. درد نداشت پدرم گفت پیش همین دکتر بریم و اگه عصب کشی بود جای دیگه ای میریم. ما عکس گرفتیم و نیاز به عصب کشی داشت. و قبل از شروع کار دکتر چند بار که رسیدم نیاز به عصب کشی داره یا نه دکتر می گفتن باید پوسیدگی رو بردارم تا ببینم. و در پایان کار دندون من عصب کشی شده بود و من الان در حال حاضر  استرس دارم  که نکنه این دکتر دندون منو هم عصب کشی کرده دندونای منم کیست بیاره و من مجبور به کشیدن اونا بشم. میشه لطفا بهم بگید احتمال اینکه بعدا کیست بیاره چقدره؟ و اینکه چطور میتونم متوجه شم که زمینه ی کیست داره یا نه؟ و اینکه دلایل کیست بعد از عصب کشی چیه و اصلا به کار دکتر ارتباطی هم داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل همیار معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
معمولا اگر کار درمان ریشه دندان یا همان عصب کشی بدرستی انجام شود کیست بوجود نمیاید مگر اینکه قبلا کیست داشته باشد که در عکس پیش از درمان مشخص میشود .اگر امکانش را دارید به متخصص درمان ریشه یا دانشکده دندانپزشکی  نزدیک شهرتان مراجعه کنید.