اوتیسم و تاخیر در گفتار

سلام پسرم 3 سال و شش ماهشه

قبل از یک و نیم سالگی تمام حالات عادی ب ک کودک نرمال رو داشت و حرف میزد

بابا مامان دایی اجی و. ددر میگفت

در یک سال و نیمگی یک مسافرت سه روزه ب شهرستان و یک. مکان خیلی شلوغ رفتیم

از همونجا گریه های شدیدش شروع شد تا چهارماه..به طوری که شب و روز گریه میکرد  بعد از 4 ماه ک گریه هاش کمتر شد متوجه شدیم دیگه حتی یک کلمه هم حرف نمیزنه

ارتباط چشمی نداره به شنیدن اسمش واکنش نشون نمیده  زیاد مگر هرازگاهی و یا با فریاد زدن باشه

خیلی گریه میکنه و همه چیز رو به زور میخاد

روی پنجه پا راه میره به توصیه کاردرمانگر براش کفش طبی گرفتیم که میپوشه

نزدیک به یک سال هست گفتار درمانی و کاردرمانی میره و تازه شروع کرده به صحبت کردن مثل دوران یک سالگیش. .. شربت ریسپریدون میخوره.. سه روز قطع کردم شدیدا عصبی شده بود که دوباره بهش دادم

آیا اینها نشانه اوتیسم هستن و اینکه ایا صحبت کردنش بهبود پیدا میکنه و میتونه به مدرسه عادی بره یا نه؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

سلام وقت شما بخیر
علائمی که ذکر کردید از علائم اتیسم هست اما برای تشخیص قطعی باید کودک بصورت حضوری توسط کارشناسان اتیسم ارزیابی بشه. رسپریدون اگر با تجویز روانپزشک بوده نباید خودسرانه قطع بشه چون قطع دارو بدون مشورت پزشک عوارض جدی در پی دارد. برای بهتر شدن گفتار باید صبور باشید و جلسات گفتار درمانی را ادامه دهید.  بهتر شدن ارتباط کلامی نیازمند صرف زمان کافی می باشد. در خصوص انتخاب مدرسه عادی باید درسن مدرسه و براساس ویژگی های کودک تصمیم گرفت.