گریه کردن پسر دو سالم در مهمانی ها

سلام وقتتون بخیر

پسر من دو سال و چهار ماهشه

قبل از دو سالگیش وقتی مهمانی میبردمش فقط تو بغل من یا همسرم مینشست و از جاش تکون نمیخورد

بعد از دو سالگیش وقتی مهمانی میریم فقط گریه میکنه و داد میزنه که بریم بیرون

حتی خونه پدر من هم همینطوره با اینکه پدر مادر منو خیلی دوست داره

اخیرا کلاس مادر و کودک ثبت نامش کردم

جلسه اول نصف وقتشو موند

جلسه دوم حتی ۵ دقیقه هم نموند

با اینکه بعدا با خنده و شادی تعریف میکنه که تو کلاسش چه کارایی کرده

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که با این جیغ و گریه های پسرم من باید بمونم خونه و هیچ جا نرم

یا اینکه برم و به گریه هاش اهمیت ندم

خیلی اذیت میشیم هر دوتامون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
واكنشي كه فرزند شما نشان ميدهد احتمالاًً بخاطر اضطرابش مي باشد و اين رفتار تكرار شده و همين سبب شده كه با اين رفتار توجه بيشتري در آن زمان دريافت كند پس به آن ادامه ميدهد . پيشنهاد ميكنم زمان در جمع بودن كودك را به تدريج بيشتر كنيد و در جمع هاي مختلف قرار بگيريد (پارك و محيط هاي بازي با كودك، جمع آشنايان و ...)و از قبل او را براي ورود به محيط آماده نماييد يعني تا جاي ممكن از افرادي كه قرار است در آن محيط ببيند با او صحبت كنيد و تا حد ممكن به او عكس آن افراد را نشان دهيد؛ همچنين با خود چند اسباب بازي مورد علاقه كودك را هم به همراه داشته باشيد تا احساس امنيت بيشتري نمايد و سعي كنيد كم كم وارد محيطش نماييد يعني با جمع شدن همگي به دورش مضطرب ميشود پس اجازه دهيد كنار شما يكي يكي با جمع روبرو شود نه به يكباره در آغوش افراد جديد قرار بگيرد.
در نهايت در هنگام قصه خواندن برايش داستان كودكي شبيه به او را تعريف كنيد و رفتار مورد انتظارتان را برايش شرح دهيد و سعي كنيد بيشتر روي رفتار هاي خوبش تمركز كنيد و تشويقش كنيد.