درد زانو درمان دارد؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 24 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۳۰ سالمه.چند وقته زانو درد دارم از زانو به بعد دردم میگیره تا پایین. میشه یه قرص معرفی کنید برای درمان. خیلی خیلی ممنون میشم.اینجا تو شهرمون دکتر خوب کم پیدا میشه اگه هم باشه ویزیت به قدری گرونه سخته رفتنش. یه دنیا ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

سلام و وقت بخیر
لطف کنید در مرحله اول از پوشیدن کفش های پاشنه بلند و کفش هایی که پنجه تنگ دارند پرهیز کنید. آب در طول روز زیاد مصرف کنید و اینکه لبنیات و ویتامین D3 حتما تهیه کنید و مصرف کنید. بعد از یک ماه نتیجه را بفرمایید.
تندرست باشید

تجربه شما

هر چند روز ویتامینD3بخورم