رژیم کاهش وزن

سلام خسته باشید

من میخواستم چند کیلو از وزنم رو کم کنم چون چاق نیستم و فقط اضاف وزن دارم .میخواستم بدونم با تغذیه چطور میتونم وزنم رو کم کنم چون امکان پیاده روی و باشگاه رفتن رو ندارم،،در ضمن من شاغل هم هستم و چون میرم سرکار نمیتونم مثلا ظهر ها غذای سبک بخورم .با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
با رژیم غذایی و بدون ورزش هم میشه وزن رو کاهش داد در صورتی که نقصان کالری مناسبی داشته باشید. برای این منظور به صورت حضوری به متخصص تغذیه مراجعه کنید