همسرم شب و روز کار میکنه

سلام من نامزدم همسرم ۲۵ ساله از یه خانواده متوسط هست که خانواده با ایمان و بسیار قانعی هست ولی همسرم از وقتی به یک منبع درآمد تقریبا خوبی رسیده اونم چون پدرم اونو اورد تو شرکتش

شدیدا غرق پول شده و شب و روز داره فکر میکنه که چجوری پول زیادی جمع کنه

شب روز تو فکر پیشرفته و اصلا هم برای من از لحاظ مالی کم نمیزاره ولی پول باعث شده خودشو بالا ببینه و این یکم منو میترسونه

به گفته خودش چون تو بچگی کمی محرومیت کشیده الان دوست داره که خودش داره دست به جیب میشه

من چیکار کنم که فکر پول از سرش بیفته البته خیلی بهتر شده

میترسم در آینده منم دیگه قبول نداشته باشه در حالی که پایه پیشرفتش من بودم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه ايشان به كار و پيشرفت اهميت ميدهند خوب است به گفته خودتان ايشان شرايط مالي متوسطي داشته اند و خودشان هم گفته اند خواهان جبران محروميت هايشان هستند و الان براي موفقيت بستري فراهم شده و ايشان دارند تلاش ميكنند .
گفتيد هرچيزي را برايتان فراهم كرده اند و اين نشانه خوبي است كه ايشان خود را گم نكرده يا ايشان خسيس نيست
گفتيد اينكه از بالا نگاه ميكنند شما را ازار ميدهد چه چيز اين موضوع برايتان ازار دهنده است
وقتي زن و مرد شريك هم باشند چرا بايد نگاه بالا به پايين باشد .زندگي زناشويي با هم بودن و با هم ساختن است از منت گذاشتن دوري كنيم اينكه هي مرور كنيم من او را به انجا رساندن ،من باعث موفقيت او شدم و ...فقط باعث دوري ميشود .بهتره از اين احساستان همسرتان را اگاه كنيد اينكه خواهان پيشرفت او هستيد و در كنار او هستيد اما از او بخواهيد وقت و انرژي بيشتري را براي رابطه خود بگذارند .