سلام میخوام بدونم کرایو لیپولیزر آیا واقعا برای کاهش سایز دور شکم اثر بخش هست؟ من رژیم گرفتم 6 کیلو و الان 53 کیلو هستم ولی سایزی کم نکردم. آیا کرایو بهم توصیه میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
کرایو تقریبا روشی پرعارضه است. و کاهش سایز موقت به همراه دارد. توصیه میکنم به جای کرایو از ورزش های قدرتی و با وزنه استفاده کنید. و اینکه تعداد متخصصانی که روش کرایو رو درست انجام میدهند خیلی کم هستند و بقیه موارد اپراتورها با خطا و عوارض انجام میدن