بعد از خیانت چطور اعتماد کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 74 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام، من و شوهرم زندگی بسیار عاشقانه و معقولی داشتیم خیلی به همدیگه احترام میزاشتیم، جوری که همه جا زبان زد بودیم. شوهرم یه مرد بسیار متین و مهربونی هست. ما رابطه جنسی زیادی داشتیم و داریم و از رو علاقه با هم رابطه برقرار میکردیم نه صرفا برای رفع نیاز، شوهرم همیشه برام سنگ تموم میذاشت،منم از این زنایی بودم که خیلی به اندام و ظاهرم توجه میکردم و به خودم می رسیدم.حتی در بارداری تا اون روزای آخرش همیشه مرتب بودم و ما تا یک روز قبل زایمانم رابطه داشتیم با هم.یه روز خیلی اتفاقی فهمیدم شوهرم با یکی از آشناهاشون یکم بیش از حد صمیمی هستش.باهاش چت کرده بود گفته بود فلانی عکس تو بفرست ببینمت دلم برات تنگ شده. یا براش یه عکس جنسی فرستاده بود بعد نوشته بود ببخشید دستم خورد برای خانومم میخواستم بفرستم خیلی هوس کردم. وقتی بهش گفتم من از این کارت خبر دارم خیلی اظهار پشیمونی کرد،خیلی دنبال جبران بود،گریه میکرد، الانم همش دنبال اینه که خوشحالم کنه،من اون موقع زود بخشیدمش ولی الان با گذشت یکسال هنوز نتونستم فراموش کنم،هنوز یادم میاد اشک می ریزم،هنوز هر شب تو مغزم پر از چرا هست...بهم بگید چیکار کنم که آروم بشم،؟  چیکار کنم که روح زخمیم دوباره خوب بشه،سرد شدم انگار...همش میگم خدایا من که براش سنگ تموم میذاشتم،چرا اینجوری شد یک دفعه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بچه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
اعتماد عنصری است که به سختی ایجاد میشه و وقتی از بین بره ، دوباره سازیش بسیار سخت هست اما غیر ممکن نیست
بی وفایی همسرتون رو هیچگاه از یاد نخواهیدبرد اما می تونه مثل زخمی بشه که خوب شده ولی هر گاه دست بهش می زنیم یادش میفتیم دردی نداره اما به هرحال جاش مونده
تا به مرحله بخشش کامل نرسید دائم اون روزها رو در ذهن خود مرور می کنید و فراموشی که یه فرایند طبیعی ذهن هست رو نمی زارید اتفاق بیفته
شما نیازمند کمک تخصصی هستید تا به کمک درمانگر هیجانات سرکوب شده در مورد بی وفایی همسرتون رو تجربه و تخلیه  کنید و سپس به کمک ایشون بتونید مراحل بخشش رو نه به خاطر همسرتون بلکه به خاطرخودتون که لایق ارامش هستید طی کنید تا هر گاه این خاطره رو به یاد آوردید دیگه هیجانی با اون بالا نخواهد آمد و درنتیجه شما بهم نمی ریزید

تجربه شما

سلام.فقط چت کردن یا حضوری هم همدیگرو دیدن؟

چند وقت با خانومه چت کرده؟

همدیگرو هم دیدن؟

کی میتونه کمکم کنه؟