سلام. پسرم تو تست شنوایی بدو تولد و یک ماهگیش رد شده گفتن دو هفته دیگه بیار امکانش هست تا سه ماهگی رفع بشه

اصلا ژنتیکی مشکل شنوایی نداریم پسرمم زردیش ۱۱ بود و رفع شد خیلی دلشوره دارم واقعا ممکنه رفع بشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
غربالگری شنوایی بدو تولد در کلیه بیمارستان ها اجباری است و نوزاد قبل از ترخیص حتما باید تست شنوایی شود .معمولا حدود 30 تا 35 درصد نوزادان در تست اولیه پاسخ مناسبی ندارند که برای ارزیابی مجدد در دوهفتگی یا یکماهگی ارجاع می شوند .دلایل مختلفی باعث عدم ثبت پاسخ در ارزیابی بدو تولد می شود ولی شایع ترین آنها وجود مایع داخل رحمی و ترشحات زایمانی در کانال گوش و مسایل تکاملی است.نکته حایر اهمیت این است که ما تا 3 ماهگی جهت ثبت پاسخ فرصت داریم و در صورت عدم بروز پاسخ تا 6 ماهگی فرصت اقدام درمانی داریم .لذا توصیه می شود بدون نگرانی چکاپ های نوزاد را تا 3 ماهگی پیگیری و انجام دهید.