مصرف قرص افسردگی و اتیسم

سلام خسته نباشید تو رو خدا لطفا به من کمک کنید. من حدود سه چهار ماه قبل از بارداریم قرص پاروکستین مصرف میکردم تا زمانی که متوجه شدم باردارم فکر میکنم هفته چهارم بارداریم بود و بلافاصله بعدش قرصم رو قطع کردم

متاسفانه جایی خوندم مادرانی که بلافاصله از بارداری و در بارداری قرص های ضد افسردگی مصرف می کردند ممکنه فرزندشون مبتلا به اوتیسم بشه

چقد این حرف صحت داره؟ من خیلی خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام میزان ابتلا به اختلالات دارویی در اثر بارداری خیلی بالا نیست بهتره نگران نباشید ومتخصص زنانتون مشاوره لازم را انجام دهید