زود عصبی شدن و کنترل نکردن خشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 131 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر . من زندگی سختی داشتم و الان دو تا بچه دارم . پسرم چهار سال دختر هشت ماه حالا مشکلم اینه که از بعد زایمان خیلی زود عصبی میشم و بچمو زیاد دعوا میکنم و به سرعت پشیمون میشم نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی صبور بودم یک دفعه عصبی میشم سر بچه بیچاره خالی میکنم . دارم از ناراحتی دق میکنم حس میکنم خیلی مادر بدی هستم کمکم کنین لطفا خواهشا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز كاملا طبيعي است كه فشارهاي عصبي منجر به رفتارهاي پرخاشگرانه شود .لذا پيشنهاد مي شود قبل از ابراز پرخاشگري علايم فيزيولوژيك خودتان را شناسايي كرده ( بعنوان مثال هنگام خشم علايمي همچون ؛تپش قلب ، سرخ شدن ، انقباض عضلات ،تند شدن تنفس و ..) بعد از شناسايي علايم فورا اقدامات ريلكسشن از قبيل خوردن آب سرد ، پرت كردن هواس از طريق شمارش معكوس، دوش آب سرد، ترك كردن آن موقعيت ، تنفس عميق شكمي و ..را انجام دهيد . در صورتيكه انجام اين رفتار ها كمك كننده نبود پيشنهاد مي شود براي ارايه راهكار كاربردي تر به يك روانشناس مراجعه كنيد.

تجربه شما

کسایی که زندگی سختی داشتن کلا عدم امنیت زیادی حس میکنند مغزشون هرچیزی علیه خودش می بینه برای دفاع از خود واکنش نشون میده بنظرم روی احساس امنیت کار کنید البته من مشاور یا روانشناس نیستم چون خودم تا حدی کنترل خشمم مشکل داشتم الان راحتتر با این موضوع برخورد میکنم سعی میکنم علاوه بر راههایی مثل پرت کردن حواس ،گذشتمو به شکل منصفانه ومثبتی به ذهن بسپارم ونسبت به موقعیتی که دارم به جای یک تفسیر وحالت ناخوشایند یه حس خوب هرچند الکی وساختگی در خودم بوجود بیارم

خییییلی ممنونم . امروز موقع عصبانیتم شمارش نعکوس کردم عالی بود . ممنون وقت گذاشتین .