تحریک نشدن در رابطه جنسی

سلام وقت بخیر من سه ماهه ازدواج کردم قبلا خیلی گرم بودم و زود تحریک میشدم اما الان خیلی خیلی کم یا بهتره بگم اصلا تحریک نمیشم.(دوران مجردی زیاد خود ارضایی داشتم) الان هنگام نزدیکی درد خیلی شدیدی دارم. به طوری که اصلا دلم نمیخواد رابطه داشته باشیم انواع ژل هم استفاده کردم اما نهایت عذر میخوام سر آلت داخل میشه. البته مشکل من درد نیست میتونم تحمل کنم اما از اینکه اینقدر بی حس شدم نگرانم همسرم هر کاری کنه تحریک نمیشم متاسفانه.

هرچقدر هم سعی میکنم آلت داخل نمیشه انگار یه دیوار آهنی تو بدنم گذاشتن. دکتر زنان رفتم فقط ژل معرفی کردن.

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

مدت زمان سه ماه، زمان بسیار کوتاهی برای نتیجه گیری در مورد مشکل شماست.
۱- بسیاری از زنان تا سال اول زندگی که هنوز بدن خودشان و همسرشان را به خوبی نشناخته اند دچار مشکلاتی مانند عدم برانگیختگی، عدم ارگاسم و یا بی میلی جنسی می شوند.
۲- خودارضایی عوارض جسمانی ندارد و مشکل شما ربطی به خودارضایی شماندارد.
۳- درد شما ناشی از عدم تحریک پذیری شماست. بهتر است بر روی معاشقه، شناخت نقاط تحریک پذیر بدنتان، ماساژ، معاشقه بدون دخول، و بازی های جنسی بدون دخول تمرکز کنید.
۴- اگر بعد از شش ماه کماکان دخول ندتشتید یا دخول دردناک داشتید حضوری به همراه همسرتان مراجعه کنید

موفق باشید