اقدام برای بارداری و بالا بودن پرولاکتین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 26 بازدید 1 تبادل تجربه

من 33 سالمه. 1سال ازدواج کردم و از روز اول پیشگیری نکردم 6 ماه است میرم پیش پزشک چکاپ کامل دادم همه چی نرمال بود فقط هورمون پرولاکتین بالا بود قرص گابوگلین یه دوره مصرف کردم دو دوره 3 ماهه آزمایش دادم 15 بود ولی الانم 2 ماهه آمپول تحرک تخمدان تزریق میکنم فولیکول غالب ندارم. آیا امکانی برای بادر شدنم وجود داره یا نه. ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله عزیزم چرا امکان نداره اینقدر ناامیدی دلیلی براش وجود نداره!
پرولاکتین بالا تخمک گذاری رو متوقف میکنه پس باید به مصرف دارو ادامه بدید تا با نرمال شدن سطح پرولاکتین بتدریج تخمک گذاری به روال عادی خودش برگرده.
آزمایش تیرویید هم لازمه که انجام بشه حتما.
بی استرس فعلا دارو کابرگولین رو مصرف کنید و در کنارش از مکمل های تقویت تخمدان نظیر پودر ساشه پروکسید یا کپسول اووبوست و کپسول کوکیوتن ۱۰۰میلی‌گرمی مصرف کنید تا چند ماه آینده.

تجربه شما

سلام عزیزم منم پرولاکتین بالا دارم یک ماه دارو مصرف کردم رفتم سونو خداروشکر تخمک داشتم الان منتظر نتیجه ام انشالله هردومون نتیجه بگیریم خدا بزرگه من که ۱۲ ساله منتظرم