فراموش کردن عشق

54 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خسته نباشید.

به مدت چند ماه با یک پسری در ارتباط بودم که البته عاشق ایشون بودم چون از آشناها بود و قبل اینکه با هم دوست بشیم من از ایشون خوشم می اومد.

ولی ایشون واسه کوچکترین مسائل هم دروغ میگفت حتی روز تولدشو هم دروغ گفت.

قسم دروغ میخورد.خیلی مشروب میخورد.خیلی قلیان میکشید. و از طرفی وقتی با هم بیرون میرفتیم هر دختری رو میدید بهش زل میزد و خیلی خصوصیات اخلاقی و رفتاری دیگه داشت که من نمی پسنیدم ولی چون عاشقش بودم تحمل میکردم ولی الان چند ماه کات کردیم ولی یه وقتایی میگم نکنه بعدا پشیمون بشم واسه از دست دادنش.

در ضمن ایشون اولین کسی بودن که باهاش در ارتباط بودم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام عزيزم سلامت باشيد
عزيزدلم حس شما رو ميفهمم
غم جدايي و از دست دادن يك رابطه گاهي ميتونه خيلي مارو غمگين و حتي افسرده كنه و به همين دليل بايد مراقب باشيم.
اول از هرچيز اين ايشون اين رفتارهاي نادرست رو داشته نشون ميده كه قطعاً انتخاب مناسبي براي شما نبوده.به چه دليل كات كردي؟مگه همين رفتارهاي نادرست دليلش نبودن؟پس چرا يك روزي بخواين پشيمون بشين؟انتخابِ اشتباه هميشه اشتباه است و هرگز اين حقيقت تغيير نميكنه.
اما قطع يك رابطه عاطفي يك شرايطي داره كه بايد رعايتش كنين تا بتونين از پس سوگِ بعد از آن بربياييد.
مهم ترينش همين فكر كردنِ مدام به گذشته و خاطرات و تحليل اونهاست.اينكار رو نكنين.سعي كنين اونقدر درگير كنين خودتون رو كه به اين موضوعات فكر نكنين.
موضوعات جايگزين براي تمركز روي آنها پيدا كنيد.هرآنچه از گذشته وجود دارد از بين ببريد.به عكس ها نگاه نكنين.به محض رفتن افكارتون به سمت اون شخص افكار جايگزين داشته باشيد.و فراموش نكنين كه چه دلايلي باعث شدن شما متوجه بشيد كه اون فرد انتخاب مناسب شما نيست.
اينها راهكار هاي كوتاه مدت هستن اما بايد از نظر هيجاني با كمك مشاور حستون رو ببينيد و درك كنين و بپذيرين تا بتونين باهاش سازگار باشين.

تجربه شما

عزیزم وقتی خودت میگی چشم ناپاک دلیلی برای ادامه نداری

مطمعن باش عشق رو با بهترین ادم میتونی تجربه میکنی صبور باش

@hadiyeh12

درست میگی عزیزم.

خصوصا متوجه شدم با دوست دختر برادرش که وضعش خوب نیست دوست شده