سرگیجه بدون سردرد

سلام

من دختری ۳۳ ساله هستم بدون سابقه سردرد، اما از استرس و ناراحتی های مختلف مثل مسایل روحی یا کمخونی و کیست تخمدان رنج میبرم.( فعلا دو ماه هست داروی هورمونی سیپروترون کامپاند میخورم )

چندین روز پیش وقتی که خواب بودم به محض بیدار شدن متوجه خطوط زیگزاگ رنگی نورانی در میدان بیناییم شدم بصورتی که من رو بشدت ترساند. این خطوط هندسی نورانی و رنگی و چشمک زن نیم ساعتی بودند و کم کم محو شدند.

علت چیست؟ من دو بار دیگر از اواسط سال ۹۵ تاکنون چنین شدم.

بنده از تبلت و لپ تاپ خیلی زیاد استفاده میکنم و به تلویزیون نزدیکم. تحرکم کم هست اما لاغرم. یکی از چشمانم هم ضعیف هست.

این رو هم یادآوری کنم که وقتی سرفه های شدید بزنم و فشار به سرم و صورتم بیاد نقاط ریز و نورانی مثل پولک نقره ای ده ها دانه میبینم که چشمم رو ببندم کم کم محو میشن.‌

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل منزل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

سلام
علایم به ریشه عروقی مشکلات ادرس میدهند در اسرع وقت با یک متخصص مجرب مشورت کنید