با سلام و خسته نباشید خانم ۳۰ ساله هستم. دو سال پیش زایمان طبیعی داشتم. بعد از پریود درس موقع تخمک گزاری تخمدانم دردش شرو میشه و بعضی وقتا تا یک هفته ادامه داره. اکثر تخمدان راسته بعضی وقتا هم چپ.نمیدونم مشکل از کجاس از درد خسته شدم. چند بار به پزشک مراجعه کردم میگن‌ طبیعیه.ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز درد تخمک گذاری ۲ روز و نهایتا ممکن است تا ۳ روز به طول انجامد درد شما طبیعی نیست بهتر است سونوگرافی دقیق از شکم و لگن انجام شود موفق باشید