علائم بارداری چیه؟

باسلام و وقت بخیر،

ببخشید میخواستم بدونن درد سینه و گرفتگی زیر شکم در زمان لانه گزینی وجود داشته و بعدا از بین میره؟

من در اقدام به بارداری هستم،دو سه روز بعد از اقدام در زمان تخمک گذاریم زیر شکمم درد داشتم و سینه هام متورم و دردناک شده بودند اما حدود ۴ روز بعد از بین رفتن،یعنی بین روز ۱۶ تا ۲۲ سیکل فقط درد داشتم

آیا علامت بارداری است یا pms؟

پاسختون برام مهم و ارزشمنده

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل کارشناس آزمایشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم علائم بارداری و پریود خیلی شبیه به هم هستند دقیق ترین راه برای اطمینان از بارداری انجام ازمایش خون بعد از عقب افتادن پریود هست