سلام خسته نباشید همسرم کبد چرب گرید ۱ داره البته پارسال گفتن درجه اش یکه اصلا هم رعایت نمیکنه حالا میخواستم بپرسم اگه خدایی نکرده کبدش آسیب جدی ببینه من که گروه خونیم oمنفی هست میتونم مثلا پیوند کنم چون شنیدم کبد حتی اگه کوچک هم باشه میتونه بدن و ساپورت کنه آیا این درسته و از فرد زنده میشه پیوند کرد؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
بهتر است ورزش کنند و پرهیز غذایی داشته باشند.
پیوند کبد آزمایشات زیادی نیاز دارد و تنها با یک گروه خونی ساده نمیتوان متوجه شد آیا پیوند قابل انجام است یا خیر.