با سلام

 من یه دختر ۹ ساله دارم به مطالعه بسیار علاقه منده ولی اصلاً درس خوندن رو دوست نداره کلاس اول رو با اشتیاق درس میخوند

ولی از کلاس دوم میگه من میخواستم باسواد بشم که کتاب قصه هامو خودم بخونم  ولی دیگه دوست ندارم درسخوندن رو

معلمهای کلاس دوم و سومش میگن اصلن در یه دنیای دیگه ای سیر میکنه

خودش میگه من فقط زنگ املا رو دوست دارم چون مطمئنم ۲۰ میگیرم

بسیار بسیار روان کتاب میخونه

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.
دختر شما به صورت کاربردی از اموخته هاش استفاده میکنه. برای اینکه به درس خوندن علاقه مند بشه باید دروسش رو هم کاربردی کنید. سعی کنید در زندگی روزمره از برخی از این اطلاعات استفاده کنید. کتاب درس با بازی رو بخونید و با استفاده از بازی های شاد سعی کنید درس خوندن رو براش اسان تر کنید.
چون به کتاب و داستان علاقه مند هست کتاب هایی که در ان شخصیت اصلی درسخوان نیست اما در نهایت به مدرسه علاقه مند میشود برایش بخرید.
فضای مدرسه را برایش بهتر کنید مثلا از معلمش بخواهید تشویقش کند و توانمندی هایش را در کلاس معرفی کند.
شاد باشین.