احساس میکنم رابطه با همسرم دچار مشکل شده

سلام وقت بخیر

چند ماهی هست که زایمان کردم بعد از زایمان روابطمون بدون هیچ مشکلی بود

ولی چند روزی هست که حس میکنم با هم خوب نیستیم حس میکنم از همدیگه دور شدیم دلهامون یکی نیست هرچی به همدیگه محبت میکنیم رو نادیده میگیریم و به دنبال یه حرف یا حرکت آزاردهنده از طرف مقابل هستیم! واقعا نمیدونم چی شده؟

اینم بگم که من همیشه لاک و آرایش و... و همسرم با پیامک یا وضعیت و...سوپرایز میکنم و ابراز علاقه میکنم

از حق نگذرم که همسرم هم همین کارها رو انجام میده

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز.
خیلی خوبه که با هم خوب بودید. آیا در مورد این احساس که حس می کنید از هم دور شدید، مستقیماً با همسرتون صحبت کردید؟
این چند روز که می گید، چه اتفاقی افتاده که روابط رو به سردی رفته؟
​چقدر از این مسئله که میگید مربوط به خستگی های فرزندداری میشه؟
یا چقدر مربوط به گرم بودن یا سرد بودن رابطه جنسی شماست؟
این مهمه که نقطه شروع این اتفاق رو پیدا کنید و در موردش با همسرتون صحبت کنید.
​​​​​در صورت لزوم میتونید به مشاور مراجعه کنید تا مسائل بهتر بررسی بشه.