رابطه نداشتن با همسرم بعد از بارداری

سلام. 3 سال هست ازدواج کردم تو دوران بارداری متوجه شدم شوهرم خودارضایی میکنه محبتش کم شده بود و رابطه زیاد نداشتیم

یک دفعه هم بهش گفتم که چرا فیلم می بینی و خودارضایی میکنی ولی انکار کرد

بعد از بدنیا اومدن فرزندم 40 روز خونه مامانم بودم وقتی برگشتم اصلا سراغم نیومد برای رابطه اصلا محبتی بهم نمیکرد من توجه میخواستم و محبت

یک دفعه هم بهش گفتم چرا با من رابطه نداری گفتم نصف زندگی همین رابطه داشتن و خواستنه ولی مسخرم کرد

الان که فرزندم 7 ماهشه بازم یک ماهه که با من رابطه نداشته اصلا بهم محبت نمیکنه دریغ از یه بوس دیگه خسته شدم

در ضمن جدا هم میخوابیم اون بالا من پایین میگه بچه نمیزاره بخوابم اگه پیشت باشه یا هی از تخت بخوام برم پایین بیدار میشه اونم منم برای این نمیرم پیشش بخوابم ولی دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ؟گاهی فکر میکتم خودارضائی کرده

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

باسلام
بعداز به ورود بچه به زندگی مدیریت رابطه سخت میشود واگر طرفین به این موضوع آگاهی نداشته باشند وبعد ندهند مشکلات زیادی به وجود میاید، شما سعی کنید با روشهای خلاقانه ای به همسرتان نزدیک شوید ،نه با گله و گله گذاری کردن و غر زدن و سرزنش کردن وغیره،اول به حال روحی خودتان توجه کنید در دوران شیر دهی هستید مصرف ویتامین و رفع خستگی وبی خوابی شبانه را مد نظر قرار دهیدخودتام به خودتان توجه نشان دهید و شادابی خودتان را حفظ کنید تا رفته رفته همسرتان هم به شما نزدیک شود