سلام

دختری دارم دو سال و نیمه که با تاخیر و با کمک کار درمان چهار دست و پا و راه رفتن رو آموخت.

و اکنون شونه هاش رو حالا افتاده نگه میداره سوالم اینه که دخترم تا چند وقت پیش موقع غلط خوردن دستش رو زیر خودش جا میگذاشت و الانم یک جور بی حسی فکر میکنم تو دستاشه طوری که مچ دستش رو یک وقتایی میندازه یا موقع نشستن پشت دستشو زمین میذاره به جای کف دست

و یک وقتایی میخواد یک چیزی رو برداره با یه دست اون یکی دست هم ادای برداشتن جسم رو درمیاره

آیا این مشکلات رو مرور زمان حل میکند؟

چه پزشکی میتونه این رو بررسی و کمک کنه؟

نظر و پیشنهاد شما چیه؟

خیلی ممنون و متشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ سال و نیم جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
فرزند شما نیازداره که همچنان تحت نظر یک کاردرمانگر جسمی و فوق تخصص مغز و اعصاب کودک باشه
علائمی که میگید بی‌حسی نیست بلکه ضعف عضلات هم در کنار مشکلات حسی وجود داره و مشکل فراتر از بی‌حسی ساده‌اس.
لطفا مجدد به کاردرمانی مراجعه کنید و فکر نکنید اگر فرزندتون راه رفت دیگه نیاز به کاردرمانی نداره!!!