خودزنی در بارداری

سلام خسته نباشید. بنده سه ساله ازدواج کردم و الان باردارم هفته سی و سوم بارداری هستم حاملگی پرخطر داشتم متاسفانه مشکلات زیادی دارم با همسرم بهم فحاشی میکنه دست بزن داره تو حاملگی چند باری کتکم زده بدتر از همه عذاب روحیم میده سه روز پیش دعوا کردیم زنگ زد مادرش و خانواده من قبل اومدن اونا اینقد فشار عصبی و روانی برام پیش اومد اینقد با مشت به بچه تو شکمم زدم  کاری باهام کرد تنگ نفس شدم و بستریم کردن سه روزه بیمارستانم فقط دیروز اومد دیدنم هر دفعه پیام میده و دعوا نمیاد دیدنم بیمارستان و با خانوادش رفتن خونه خواهرش برای یه شهر که دو ساعت از ما فاصله داره کاراش باعث عذاب روحیم میشه عذاب وجدان شدید دارم که اون بچه بی گناهو زدم ببینید کارم به کجا رسید که نتونستم کنترل کنم خودمو لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفانه با همه رنجی که تحمل میکنی باید بپذیری که الان شما مسولیت یک موجود دیگه رو هم بر عهده دارید پس فعلا بهترین کار حفظ آرامش و پرهیز از نزاع و درگیری با همسرتون هست ، ازتون میخوام فعلا فقط به خودتون و فرزندتون متمرکز بشید و از خودتون مراقبت کنید به خودتون بگید مثلا یک ماه دیگه تصمیم میگیرم چکار کنم، شما یک رابطه ناخوشایند دارید که فعلا بهتره همینو ببینید و کاری انجام ندید و بعد از به دنیا اومدن فرزندتون با کمک یک درمانگر برای رابطه و آینده خودتون اقدامات یا تصمیماتی بگیرید.