سلام

ما ۳ سال و نیمه ازدواج کردیم یه بچه ناشنوا داریم که میگن بخاطر ازدواج فامیلی و ناشنواییش ژنتیکیه

آیا دادگاه اجازه طلاق به زوجه میده بخاطر اینکه بچه سالم میخواد و میخواد جدا بشه

شوهرم پول نداره اونقدر که خرج آزمایش ژنتیک کنه و بچه بعدیمون سالم بشه

من بچه سالم میخوام

میتونم جدا بشم؟مهریمم میتونم بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. خیر یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج که به زن وکالت در طلاق می دهد صرفا عقیم بودن مرد است و در این مورد نمی توانید از آن شرط استفاده کنید.

2. مهریه در هر حال حق زن هست و می تواند مطالبه کند ولی حق طلاق به این جهت به شما داده نمی شود.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید