حق طلاق برای زن کمک کننده است؟

سلام حق طلاق زن واقعا کمک کننده هست برای طلاق یا بازم همون دوندگی ها را داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. خیر با گرفتن وکیل در صورتی که وکالت بدون قید و شرط باشد زن می تواند اقدام به طلاق خود از جانب زن نماید و حتما این کار بایستی با وکیل صورت گیرد.

2. لازم به ذکر هست برخی از قضات در این موارد سخت گیری می کنند و در کار زن سنگ اندازی می کنند .

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.