امکان بارداری بدون دخول

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 254 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام ۲۶ابان پریود شدم و امروز رابطه سطحی بدون دخول با نامزدم داشتم .منی هم روی شکمم ریخت به نظرتون احتمال بارداری هست؟اصلا در کل بدون ریختن منی احتمال بارداری هست!؟ با رابطه سطحی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم اگر مایع منی با واژن شما برخورد نکرده احتمال بارداری نیست

تجربه شما

سلام بدون منی باردار نمیشین .. البته اگر منی (مقدار ابی که قبل منی از مرد خارج میشه)هم وارد واژن نشده باشه

ن عزیزم نیس

منم سر همین جریانات به شدت استرس مییگیرم

سلام.منم مث شما بودم قبلا😁

اطلاعاتم کم بود و نگران بودم. استرس باعث شد ک فک کنم باردارم و پریود نشدم

اما عزیزم وقتی بکارتت سالم باشه باردار نمیشی مگ نمیگی ک منی روی شکمت ریخته؟