باقی ماندن بقایا بعد از سقط

ســـلام من مدت ٤ماه خونريزی بعد سقطم داشتم روزای عادی لكه بينی تيره و روزای پريودم شديد ميشد لكه بيني با آمپول قطع شد دو هفته و دوباره اقدام بارداری داشتم بعدش افتادم خونريزی الان ١٥روز خونريزی دارم شياف پروژسترون استفاده كردم برا قطع شدن بدون تجويز پزشک و قطع شد دو روز و رابطه داشتم دوباره بعد نيم ساعت تخمدانام درد اومد و باز خونريزي كردم شديد و همون لحظه قطع شد

آيا ممكن دوباره باردار شده باشم؟ ممكنه سقط شده باشه اخه لخته هم دفع كردم هرچندكوچيک

علت اينهمه خونريزي چي ميتونه باشه اخرين سونو سقطم خونريزي داشتم

رحم باابعاد ٧٥در٣٧ ميليمتر واكوی متر طبيعي

اندرومتريال لائن با ضخامت٨ميلمتر اندازه گيري شد بقيه هم طبيعي زده ممكنه بقايا سقط باشه الان براي بارداري اقدام كنم يا نه

توروخدا كمكم كنيد يك دكتر ميگه كورتاژ يكی ميگه اقدام باردازي كن يكي ميگه جلوگيری كن نميدونم لطفا زود پاسخ بدين سپاسگذارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله ممکن است دوباره باردار شده باشید .

اگر هنوز خونریزی دارید یک BHCG انجام دهید و با جواب ان مراجعه کنید .ممکن است نیاز به عمل هیستروسکوبی داشته باشید .