ویروسی شدن سینوس های نوزاد

با سلام. نوزادى ٢٩ روزه دارم كه با سزارين در هفته ٣٦ و ٣ با وزن ٢٦٣٠ به دنيا اومد تو بيمارستان همه چيز خوب بود و نگفتن كه مشكلى از نظر ريه داره و دكتر گفت كه ميتونيم بيايم خونه بعد از گذشت ٢٢ روز كمى حالت گرفتگى بينى پيدا كرد كه البته قطعا از پسر كوچيكم گرفت چون بينى اون هم گرفته بود بينى نوزادم گرفت و به تجويز دكتر قطره سديم كلرايد براش استفاده كردم و بينيش رو با فين گير و مكش جاروبرقى خالى ميكنم و خلط هاى گلو و بينيش رو تميز ميكنم ولى انگار باز هم موقع تنفس مشكل داره مخصوصا تو خواب كه هر چند دقيقه اى يكبار با صداهاى عجيب از خودش در مياره و نفسش رو كمى حبس ميكنه من نوزادم رو بيمارستان بردم و نمونه بردارى با لوله باريك از خلط ريه از طريق بينى و دهان انجام دادن و گفتن ميكروبى نيست ولى گفتن سينوساش ويروسى هست و گفتن به نوزاد زير ٣ماه نميتونيم دارو بديم نوزادم خوب شير ميخوره شير خشكيه و وزنش از زمان تولد ١ كيلو بيشتر شده وقتى موقع نفس كشيدن به خودش زياد فشار مياره دور لباش كبود ميشه بخور سرد هم تو اتاقش روشن ميكنم ولى انگار بى فايدست لطفا منو راهنمايى كنيد چون از دكتر و بيمارستان رفتن خسته شدم ديگه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز کیپی بینی در نوزادان میتونه اتفاق بیفته ولی با قطره بینی و تخلیه ترشحات اوضاع بهبودی پیدا میکنه معمولا، کبودی که حین نفس کشیدن ایجاد میشه نباید در نوزادان طبیعی دیده بشه، و ممکنه مطرح کننده مساءل قلبی باشه، به فوق تخصص قلب کودکان مراجعه بفرمایید.