چطور با گذشته نامزدم کنار بیام؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20526 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام. من سه ساله که با دوست پسرم ارتباط دارم و خیلی همدیگرو دوست داشتیم قصدمونم ازدواجه و تا الان هیچ وقت خیانت یا چیز مشکوکی ندیدم .تا اینکه یک سال پیش بخاطر اصرار من و فضولی زیادم اعتراف کرد که قبلا یک نفرو دوست داشته و اون ولش کرده الانم دختره ازدواج کرده و اونم حسی بهش نداره دیگه تا اینکه چند وقت پیش شماره اون دخترو در گوشیش دیدم اونم توضیح و قسم قرآن داد که خیلی اتفاقی برنامه بازیابی مخاطبین نصب کرده و خودشم خبر نداره که چجوری شماره اون دختر برگشته حالا من چند وقته که حس میکنم سرکارم گذاشته یا اینکه بهم دروغ گفته حس میکنم ۳ سال دوستیم به پوچی‌رسیده منو راهنمایی کنید که حسم درسته یا نه باید چیکار بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
بهترین گزینه کیفیت رابطه شما دو نفر هست اگر شما یک رابطه توام با صمیمیت دارید و از تعهد لازم برخوردار بودید پس جای شک باقی نمیمونه
نیازه به رابطه خودتون توجه کنید اگر در رابطه تون احساس آرامش می کنید و هیچ علامتی دال بر بی تعهدی ندید پس جای تردید وجود ندارد
چیزی که نیازه به اون توجه کنید کنکاش کردن در گذشته افرادکار درستی نیست
اگر شما در بهترین باغچه هم کندو کاو کنید یکی دو تا کرم پیداخواهید کرد
به جای این که توجه و تمرکز خودتون رو روی رابطه از دست رفته ایشون بکنید متمرکز بر بهبود رابطه خودتون باشید و تلاش کنید صمیمیت رابطه تون روافزایش دهید

تجربه شما

عزیزم هرکسی توی گذشته خودش چیزایی داره که شاید خوشایند نباشند.

کنجکاوی توی مسائلی که گذشته غلطه

من خودم 2 سال با همسرم دوست بودم منم اشتباه شما رو کردم و الان که باردارم می خواستم اسمی رو برای بچه انتخاب کنم که متوجه شدم اسم کسی بوده که همسرم قبلا دوستش داشته.

ولی خب خودمو قانع کردم که منم شاید قبلا چیزایی تو زندگیم داشتم که اگه همسرم بدونه ذهنش و درگیر میکنه ولی آیا من هنوز درگیر اون مسائل هستم؟خیر معلومه که نه.پس اون ها هم همینطورن

اصلا جای نگرانی و استرس نیست.

گذشته،در گذشته ،در گذشتههههه

دوس پسرته اگه تونسته با نا محرمی مثل تو دوست بشه و از دوست قبلیش دل بکنه و یه رابطه جدید با تو شروع کرده پس راحت میتونه تورو هم حذف کنه بره سراغ نفر بعدی

@banoooo1379ii

عزیزم این چه پاسخی آدم بنا به دلایلی شاید ۴ تا رابطش ناموفق بشن حتی اگه قصد دوتا جدی باشه دختر پسر باید دوست بشن تا همدیگرو بشناسند محرم و نامحرم این وسط چیه

منم مخاطبام بازیابی شده بودن بدون برنامه ، اصلا نمیدونم چجوری برگشتن با اینکه خطم رو عوض کرده بودم و گوشی جدیدی خریدم اصلا نمیدومم چجور اومدن واسم

خانم محترم بهتره به جای گول زدن خودتون چند تا کار انجام بدید تا خیالت راحت بشه ..

اول ... برو اون برنامه بازیابی مخاطب رو خودت نصب کن ببین آیا واقعا مخاطبین رو بدون اینکه شما متوجه بشی بازگردانی میکنه یا نه؟؟

دوم ... برو تلگرامش چک کن ببین شمارش توی تلگرامش هست یا نه ؟ اکه هست شماره رو از تلگرام و مخاطبینش پاک کن .. و چند وقت بعد دوباره تلگرامش رو چک کن .. اگه دوباره اون شماره توی تلگرام اضاف شده باشه یعنی نامزدت بعد از اینکه شماره ها پاک کردی باز هم شماره اون خانم رو ذخیره کرده و ... که توی تلگرام هم اضاف شده... و اینکارها را بطور مخفیانه. بکن که متوجه نشه وگرنه خودش کاری میکنه که متوجه نشی

سوم ... بازگشت به رابطه قبلی حتی در حد فکر کردن یا جستجو کردن ممکنه دو حالت داشته باشه .. ممکنه نامزدت هنوز طرفو دوس داره و نمیتونه ازش دل بکنه و اگه اینطور باشه تا آخر عمرش بعید میدونم بتونه واقعا عاشق کسی دیگه بشه .. و یا اینکه وقتی شما رو با اون شخص مقایسه میکنه اون حسی که از نفر قبلی میگرفته رو از شما نمیگیره و این ممکنه توی کم کاری شما در رابطه یا کم محبتی شما و یا هرچیز دیگه ای باشه که در مقام قیاس اون حسو از شما نمی گیره .. من شما رو مقصر چیزی نمیدونم .. در کل کار دله گناه اونم نیست .. ولی اگه شما تصمیم غیر عاقلانه بگیری ممکنه یک عمر زندگی خودت و بچه های آیندت رو تباه کنی که امیدوارم اینطور نشه ..

در ضمن من نظر خودم رو گفتم .. و قطعا بدون شناخت طرفین نمیشه خیلی قطعی نظر داد .. اگه قصدتون جدیه حتما به مشاور ازدواج مراجعه من هرچه زودتر و نزار قبل عقد بری مشاوره .. همین الان برو

موفق باشی

خانم محترم بهتره به جای گول زدن خودتون چند تا کار انجام بدید تا خیالت راحت بشه ..

اول ... برو اون برنامه بازیابی مخاطب رو خودت نصب کن ببین آیا واقعا مخاطبین رو بدون اینکه شما متوجه بشی بازگردانی میکنه یا نه؟؟

دوم ... برو تلگرامش چک کن ببین شمارش توی تلگرامش هست یا نه ؟ اکه هست شماره رو از تلگرام و مخاطبینش پاک کن .. و چند وقت بعد دوباره تلگرامش رو چک کن .. اگه دوباره اون شماره توی تلگرام اضاف شده باشه یعنی نامزدت بعد از اینکه شماره ها پاک کردی باز هم شماره اون خانم رو ذخیره کرده و ... که توی تلگرام هم اضاف شده... و اینکارها را بطور مخفیانه. بکن که متوجه نشه وگرنه خودش کاری میکنه که متوجه نشی

سوم ... بازگشت به رابطه قبلی حتی در حد فکر کردن یا جستجو کردن ممکنه دو حالت داشته باشه .. ممکنه نامزدت هنوز طرفو دوس داره و نمیتونه ازش دل بکنه و اگه اینطور باشه تا آخر عمرش بعید میدونم بتونه واقعا عاشق کسی دیگه بشه .. و یا اینکه وقتی شما رو با اون شخص مقایسه میکنه اون حسی که از نفر قبلی میگرفته رو از شما نمیگیره و این ممکنه توی کم کاری شما در رابطه یا کم محبتی شما و یا هرچیز دیگه ای باشه که در مقام قیاس اون حسو از شما نمی گیره .. من شما رو مقصر چیزی نمیدونم .. در کل کار دله گناه اونم نیست .. ولی اگه شما تصمیم غیر عاقلانه بگیری ممکنه یک عمر زندگی خودت و بچه های آیندت رو تباه کنی که امیدوارم اینطور نشه ..

در ضمن من نظر خودم رو گفتم .. و قطعا بدون شناخت طرفین نمیشه خیلی قطعی نظر داد .. اگه قصدتون جدیه حتما به مشاور ازدواج مراجعه من هرچه زودتر و نزار قبل عقد بری مشاوره .. همین الان برو

موفق باشی

سلام من ۴ ساله ازدواج کردم همسرم تو دوران نامزدی بهم گفت که قبلا عاشق یه دختر بود به دلایلی نشده باهم ازدواج کنن و دختره ازدواج میکنه همسرم هم افسرده میشه..  الانم چندوقته ک شماره دختره توگوشیش فکر میکنم باهم رابطه دارن به شوهرمم که میگم میگه دوس داری من باز افسرده شم نمیدونم چیکار کنم

@khanomazar

ای وای بعد شما همین طور نشستی که شوهرت با کسی که عاشقش بوده ارطبات باشد و باشه و شما زنش باشی

@khanomazar

😑😑😑😑به این جور چیزا ک  فک میکنم میبینم خیلی سخته خدا کمکت کنه

سلام دوستان. بنظرم ایشون زیادی حساس شدن و خیلی ریز بینی به خرج میدن. حساس بودن زیادی ادمو بیچاره میکنه.

به نظر منم هر کسی گذشته ای داره که نمیشه ازش خواست کامل فراموشش کنه. مگه میشه کسی رو که زمانی دوست داشتی کامل فراموش کنی. ولی چیزی که مهمه اینه که گذشته تموم شده و فقط خاطره شده. بهتره با کنکاش تو گذشته طرف مقابل نه اون و اذیت کنیم نه خودمونو.

بنظر من هم بهتره که تمرکز کنی رو رابطه خودت با نامزدت. فکرتو خیلی درگیر نکن.