گریه کودک در مهمانی ها

سلام عرض میکنم خدمت شما

دختر ۲۳ ماهه ای دارم که شدیدا به من و پدرش وابسته هست طوری که حتی ۵ دقیقه هم پیش مادرم بدون حضور من نمیمونه. این موضوع واقعا کلافم کرده و خیلی نگرانشم تو خونه اجازه هیچ کاری از جمله جارو زدن ظرف شستن و... به من نمیده حتی با صدای سشوار که قبلا مشکلی نداشت جدیدا گریه میکنه دوست داره مدام کنارش بشینم یا باهاش بازی کنم . خونه اقوام که میریم همش با صدای بلند گریه میکنه که باید بریم هیچ جوره هم آروم نمیشه آخرش مجبورم باز برگردم خونه خودم . چند روز که خونمون تعمیرات داشت مجبور بودم خونه پدرم یا برادرم بمونم هم عین ۲۴ ساعت گریه میکرد که بریم بیرون مگر اینکه به سختی میخوابید. خیلی نگرانشم لطفا راهنمایی کنید این مشکلات طبیعی هستش یا نه راهکارش چیه ؟

اینم بگم که جاهای عمومی مثل پارک یا تو کوچه خوبه با بچه ها بازی میکنه ولی باید پیشش باشم منو ببینه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام والد عزیز

با توجه به نشانه هایی که فرمودین نیاز به مصاحبه کامل و دقیق هست .نگران نباشید با مراجعه به درمانگر حاذق کودک و انجام راهکار ها و‌تکالیف و همچین درمان خود درمانگر این مسئله در گذر زمان کمرنگ خواهد شد اما توصیه اکید بنده به شما این است که در اسرع وقت به درمانگر کودک مراجعه کنید تا در بزرگسالی‌ با مشکلات جدی تری روبرو نشوید .

موفق باشید