مشکل حرف زدن و عدم تمرکز کودک

سلام پسر من ۷ ماهه متولد شد تا ۴ سالگی به حرف نیومد اونموقع هم فقط در حد کلمه و جمله نمیتونست بگه حدود یکسال گفتار درمانی بردیمش که صحبت کردنش در حد زیادی تغییر کرد الان کلاس اول تومدرسه مشکل عدم تمرکز داره و خیلی زود چیزی که تو خونه و مدرسه باهاش کار میشه فراموش میکنه پیش روانشناس بردیم تست گرفتن مرزی تشخیص دادن و روانپزشکم هوششو نسبت به بچه های همسنش کمتر اعلام کرد ماباید برای تمرکز و یادگیریش چکار کنیم پیش چه دکتری ببریم آیا دارو مناسب و راه حلی هست اینم بگم املا باهاش کار میکنیم خونه اون لحظه چون کار شده درست مینویسه ولی مدرسه برعکس مینویسه ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام بر شما
برای افزایش توجه من کاردرمانی ذهنی رو بهتون توصیه میکنم و همچنین برای بهبود املاش افزایش مهارتای اگاهی واجی توسط گفتاردرمانگر
اگر خوب باهاش کار شه حتی هوشبهرش میتونه بهتر هم بشه در حد چند نمره