درد زیر دل بعد از اقدام به بارداری

سلام خانوم دکتر خسته نباشید. ببخشید من تو اقدام به بارداریم .این ماه باید 26م تخمک گذاری میکردم ولی به دلیل نبود شوهرم من اون تاریخ رابطه نداشتم و شب28م ما رابطه داشتیم .روز 29خیلیییی ترشح داشتم و درد زیر دل و تخمدان که روز  بعدش خوب شد .اما الان 8روز گذشته ولی من باز وقتی خم و راست میشم زیاد زیر دلم درد میاد یا موقعه شنا حرکات پا که میرم زیر دلم درد میگیره .ماه پیش دکتر بودم گفتن عفونت نداری .امکان بارداری هست؟این که من تو اقدام شنا کنم یا فعالیت ورزشی داشته باشم خطرناک نیست برام؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو تربیت بدنی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
درصورتبکه از قبل فعالیت دارین مشکلی نداره
برای دردتون مراجعه کنید برای معاینه البته در صورتیکه درد طولانی شونده هست
مخصوصا اگر ترشحات زیاد دارین
ضمن اینکه تا تست بارداری مثبت نشه نمیشه نظر قطعی درمورد بارداری داد