کمک به همسرم در ترک سیگار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 100 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام. همسرم ۳۲ سالشه  و از ۱۸سالگی  سیگار میکشه در حد روزی ۱۵ تا نخ

قبلا تصمیم به ترک نداشت ولی الان دوست داره ترک کنه

چطور میتونم کمکش کنم که ترک کنه؟

تا روزی  ۶ نخ  و ۷ نخ هم رسیده ولی باز زیادش کرده

اوضاع مالیمونم زیاد خوب نیست

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما با ارزوي شادي براي شما ترك سيگار فرايندي پيچيده دارد كه شرط اول ان انگيزه وصرف فعل خواستن است همسر شما بايد تحت روان شناس قرار بگيريد تا درمان را به موفقيت به پايان برساند ونقش شما در إيجاد بستر مناسب براي درمان ومحيط خانه ارامً وتشويق ايشان براي جلسات درماني فردي وگروهي ايشان هست ترك سيگار در خانه وبدون كمك حرفه اي دوامي نخواهد داشت وبا كمترين تلنگر شاهد بعدش مجدد همسرتون خواهيد بود پس درمان را جدي بگيريد وبرأي ان برنامه ريزي كنيد من هم در كنارشما خواهم بود موفق باشيد

تجربه شما

سلام عزیزم منم مشکل شما رو داشتم

البته قبل ازدواج نمیدونستم و بهم دروغ گفت و وقتی باردار بودم فهمیدم مگرنه این قدر رو این موضوع حساسم ازش جدا میشدم

من همه کاری واسش کردم دعوا و محبت و ...

دیگه بیخیالش شده بودم گفتم تا خودش نخواد نمیشه البته اینم بگم من تا حالا اجازه ندادم جلوی من بکشه

من پسرم 6 سالشه صحبت کردنی بهش گفتم بچه ازت یاد میگیره و فردا نمیتونی بهش بگی نکش چون خودت کشیدی

خلاصه اینکه از ماه رمضان تاحالا ترک کرده خدا رو شکر خیلی خوشحالم نمیدونم علت واقعیش چی بود ولی مطمئنم دیگه نمیکشه

از ترسم همش یواشکی چکش میکنم و بد جوری تهدیدش کردم که سراغش نره

امیدوارم همسر شما هم ترک کنه