سلام. زندگی کاملا خوبی داشتیم هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه به همسرم شک کردم موبایلشو برداشتم و با اون زن پیام بازی کردم فهمیدم که دو هفته با هم دوست شدن و اینکه شایدم تو این دو هفته رابطه هم داشته بودن حالا شوهرم هر چی عذر خواهی میکنه نمیتونم فراموش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم محترم.
خیانت مسئله بسیار سنگینی هست. حق دارید اگر نتوانید به راحتی فراموش کنید.
این موضوع در زندگی زناشویی شما تاثیر خودش را گذاشته و نیازه که چندین جلسه مشاوره صورت بگیره تا شاید زخم ها التیام پیدا کنه.
این مهم است که چه شد که این اتفاق برای همسرتان رخ داد؟ آیا چیزی در زندگی ایشان را می رنجاند؟ آیا رابطه پیشینی داشتن که فراموش نکردند؟ مسئله مهمی است.
و شما تصورتان از عملی که همسرتان انجام داده چیست؟ آیا خیانت را، هرچند کوتاه مدت و هرچند بدون رابطه جنسی، پایان رابطه خودتان می دانید؟ وضعیت رابطه فعلی تان را چطور می بینید؟
پاسخ به همه اینها در کمک به فراموش کردن مسئله و بازسازی رابطه با همسرتان، می تواند موثر باشد.
جای امید است که اگر شما و همسرتان برای بازسازی زندگی مصمم باشید، رابطه بهتری را تجربه کنید.